Peste 39 de mii de pachete alimentare au fost oferite levilor din municipiul Chișinău

0

Primarul general Ion Ceban anunță că toate comentariile cu privire la procesul de oferire a celor 39 de mii de pachete alimentare pentru copii, au fost luate în considerare. Edilul a mulțumit și celor care au ajutat la întregul proces de pregătire a acestor pachete.

„Copii sunt și în această săptămână acasă și învață de la distanță. Cunoaștem cât de complicat și greu le este la toată lumea, la copii, profesori, părinți. Asta este Cei de la Guvern au pus Stare de Urgență, vedem ce urmează. În toate statele protocoalele au fost modificate. Dar țin să cred că ceea ce faceți voi este pentru a economisi căldura în instituțiile educaționale și ascundeți această informație.

Mulțumesc tuturor celor responsabili și care s-au implicat la pregătirea și repartizare pachetelor cu produse alimentare pentru 2 săptămâni. Pachetele cu alimente au fost un pic diferite, în primul rând ținând cont de meniul zilnic de care dispune fiecare copil, ce ține de unele produse care diferențiau, era vorba de producători. Unii părinți au salutat, alții ne-au spus de anumite lucruri pe care le-au depistat. A fost o procedură destul de complicată, ținând cont că am pregătit peste 39 de mii de pachete. Au fost create condiții de primire a acestor pachete”, a declarat Ceban.

Primarul și-a cerut scuze, dacă unele procese au fost cu stângul. „Cert este că acțiunea am pornit-o din cele mai nobile intenții. Aduc sincere mulțumiri acelor părinți care știu că au donat aceste pungi altor familii. Este un gest foarte frumos. Eu doar vreau ca copii noștri să fie sănătoși și să se întoarcă cu toții în clase”, a conchis primarul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata