Peste un kg de hașiș, ridicat de polițiști

0

Un grup infracțional specializat în comercializarea drogurilor de tip „hașiș”, a fost destructurat de polițiști și procurori.

Gruparea a fost documentată pe parcursul a trei luni, timp în care polițiștii au efectuat mai multe măsuri speciale de investigații.

Cu implicarea unui investigator sub acoperire a fost posibil de efectuat o achiziție de control.

Polițiștii  au stabilit că suspecții, doi bărbați de 37, şi respectiv, 42 de ani, originari din mun. Chișinău, au creat o schemă prin care vindeau drogurile cu 300 lei pentru un gram.

În rezultatul perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților, a fost depistat și ridicat 1 kg jumătate de hașiș, precum și cântare electronice la scara mică.

Drogurile erau comercializate pe teritoriul mun. Chișinău. În cazul în care suspecții își realizau  scopul infracțional urmau să obțină un venit de aproximativ 450 000 de lei.

Bărbații sunt cercetați penal pentru ,,Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora”, în proporții deosebit de mari, iar conform legislaţiei penale aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Acțiunile au fost desfășurate de ofițerii Direcției antidrog a Inspectoratului național de investigații, în comun cu ofițerii de urmărire penală ai Inspectoratului de poliție Ciocana, sub conducerea Procuraturii municipiului Chișinău, Oficiul Ciocana.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata