Pregătește-te pentru joburile de mâine. Vino la Forumul Profesiile Viitorului

0

Vrei să afli mai multe despre animație, game design și producție multimedia? Participă la cea de-a treia ediție a Forumului Profesiile Viitorului. În cadrul evenimentului vei face o incursiune prin industriile creative, vei descoperi competențele digitale actuale și tendințele joburilor de mâine. Evenimentul va avea loc pe 20 iunie, începând cu ora 8:30 la Mediacor, în incinta USM (str. Alexei Mateevici, 60).

La forum sunt invitați peste 600 de studenți ai Programului Profesiile Viitorului, precum și absolvenți care își doresc să se familiarizeze cu specialitățile industriilor creative.

Participanții vor interacționa cu experți din domeniile: animație, game design, producție multimedia, robotică, IT sau fashion. De asemenea, vor participa la workshopuri practice și vor explora tendințele pieței muncii din următorii ani. Mai mult, viitorii studenți vor afla detalii despre specialități, mentori și oportunitățile de studiu sau de internship în cadrul companiilor din domeniu.

Agenda evenimentului include:

  • Concursul Proiectelor Creative
  • Expoziția de lucrări personale ale studenților
  • Întâlniri de orientare în carieră
  • Workshop-uri specializate
  • Discursuri și prezentări de la profesori și partenerii programului

Nu rata ocazia de a afla mai multe despre specialitățile viitorului și de a întâlni profesioniști din industria creativă. Înregistrează-te aici: https://forms.gle/zZJLB4dMV5mBudM56

Despre Programul Profesiile Viitorului

Profesiile Viitorului este un program educațional inovator, lansat pentru a pregăti studenții pentru industriile creative. Programul reunește trei universități din Moldova: Universitatea de Stat din Moldova (USM), Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM) și Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” (UPSC), oferind specializări în Animație, Game Design și Producție Multimedia.

Majoritatea orelor se desfășoară la Mediacor, iar studenții învață de la profesioniști care activează pe piața industriei creative. Totodată, studenții au posibilitatea de a fi angajați din primul an de studii și de a participa la diferite concursuri, conferințe sau festivaluri internaționale.

Programul Profesiile Viitorului este dezvoltat de Asociația Companiilor de Creație COR și Mediacor, cu suportul Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, sub egida Ministerului Educației și Cercetării și Ministerului Culturii, în parteneriat cu Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea Tehnică a Moldovei și Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata