Premieră pentru locuitorii din Dumbrava, suburbia Trușeni, Primăria Chișinău lansează o ruta de autobuz nr. 6

0

Încă o linie de autobuz spre suburbii a fost lansată astăzi de Primăria Chișinău. Noua rută de autobuz nr. 6 va traversa, în premieră, satul Dumbrava și va face legătura și cu Trușeni. Vehiculele vor porni de pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani, după care pe str. Liviu Deleanu, șoseaua Balcani, strada Codrilor din Dumbrava, traseul Dumbrava-Trușeni, iar capătul de linie va în centrul comunei Trușeni.

Pentru început sunt preconizate 10 rute zilnice tur-retur. Primul autobuz va porni din Trușeni la ora 06.30, iar seara din Chișinău, ultimul vehicul va porni spre suburbii la ora 19.00.

”Așa cum am promis, exact o lună de când am discutat cu locuitorii din Dumbrava și am comunicat că va fi deschisă o nouă rută de autobuz. De astăzi, ruta cu nr. 6, va face legătura dintre Chișinău cu suburbiile Dumbrava și Trușeni. La Dumbrava nu a fost niciodată transport public. A fost reabilitată infrastructura. Mulțumesc colegilor威而鋼 și locuitorilor care ne-au susținut”, a declarat primarul Capitalei, Ion Ceban.

Amintim că în luna septembrie au mai fost lansate două linii de autobuz spre Bubuieci și alta spre orașul Codru.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata