Premierul Dorin Recean, pe finalul Campaniei guvernamentale „Hai acasă de Crăciun”, a participat la concertul de la Cimișlia

0

Campania guvernamentală „Hai acasă de Crăciun” a continuat, astăzi, la Cimișlia. Cu un program de excepție au evoluat Capela Corală Academică „Doina” și Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”.

Prezent la eveniment, împreună cu ministrul Culturii, Sergiu Prodan, prim-ministrul Dorin Recean a subliniat că, în acest an, sărbătorile de iarnă au ajuns în diferite regiuni ale țării, printr-un șir de evenimente artistice. Mai mult, datorită Ministerului Culturii, campania guvernamentală s-a bucurat de un mare succes.

„Am reușit să aducem acasă oamenii noștri talentați care, în toată această perioadă, au creat un spirit festiv în comunități și au transmis, prin cântece, dansuri și tradiții de care suntem mândri, emoția sărbătorilor de iarnă”, a spus premierul Dorin Recean.

Începând cu 17 decembrie 2023, în întreaga țară s-au desfășurat 32 de spectacole artistice, cu participarea Ansamblului de cântece și dansuri populare „Fluieraș”, formațiilor „Milenium”, „Mugurel”,  „Noroc” și ansamblului „Joc”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata