Președinta Maia Sandu a vorbit cu primarii din raioanele Cimișlia și Basarabeasca despre dezvoltarea localităților și modernizarea drumurilor

0

Șefa statului s-a întâlnit astăzi cu primarii din raionul Cimișlia. Președinta Maia Sandu a menționat că raioanele Cimișlia și Basarabeasca, prin intermediul programului „Satul European”, au reușit să realizeze proiecte în valoare de circa 50 de milioane de lei în 20 de localități.

„Localitățile au o infrastructură mai bună, acces mai mare la apă și canalizare, mai multe școli și grădinițe modernizate. Continuarea dezvoltării satelor și modernizarea drumurilor au fost principalele teme de discuții cu primarii din aceste două raioane, a menționat Președinta Maia Sandu.

Președinta a precizat că după 30 de ani de la sistarea lucrărilor, Guvernul a investit 51 de milioane de lei în repararea nodului rutier de la Sagaidacul Nou. „Planul nostru este clar – să dezvoltăm economia și să creștem calitatea vieții în fiecare localitate din Republica Moldova”, a punctat șefa statului. 

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata