Președinta Maia Sandu, despre antreprenorii reveniți din diasporă: „Dezvoltarea economică și crearea locurilor de muncă acasă este prioritatea noastră comună”

0

Șefa statului a fost în vizită, de curând, la restaurantul VinoPizza, care ieri a făcut doi ani de la lansare și care este cunoscut în Chișinău pentru gustul autentic al pizzei italiene, vândute la bucată. Fondatorul, Victor Ilie, este un tânăr care a locuit mai mulți ani în Italia, unde a făcut studii de specialitate și a deprins meserie în domeniul alimentației publice. 

„Acum, Victor aplică experiența obținută peste hotare acasă și asigură locuri de muncă pentru alți oameni. E un exemplu bun despre modul în care experiențele de peste hotare pot deveni valoroase acasă”, a spus Președinta. 

Ca să-și extindă afacerea, antreprenorul a obținut un credit la condiții avantajoase prin Programul guvernamental „373”. „Dezvoltarea economică și crearea locurilor de muncă acasă este p日本藤素 rioritatea noastră comună. Vom continua să-i susținem pe cei care muncesc cinstit, care creează locuri de muncă în satele și orașele noastre”, a subliniat Președinta Maia Sandu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata