Președinta Maia Sandu, după vizita la expoziția „Corupția și războiul”: „Războiul nu poate fi justificat, iar corupția nu poate fi tolerată”

0

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj pentru cetățeni după ce a vizitat expoziția „Corupția și războiul”, organizată de publicația „Ziarul de Gardă“.

„Corupția și războiul ne afectează pe toți. Ambele distrug țări și pun în pericol viața oamenilor”, a spus șefa statului după ce a vizitat expoziția „Corupția și războiul”, organizată pentru al doilea an de echipa de la „Ziarul de Gardă“. Președinta Maia Sandu a menționat că a văzut acolo peste o sută de exponate – titluri ale materialelor publicate, în acest an, de presa națională și internațională, fotografii și documente care vorbesc despre legăturile între corupție și război.

Totodată, șefa statului i-a îndemnat pe cetățeni să meargă la această expoziție, deschisă până la 29 decembrie la Muzeul Național de Istorie a Moldovei. „Războiul nu poate fi justificat, iar corupția nu poate fi tolerată. Suntem datori să depunem toate eforturile pentru ca ele să nu mai existe”, a conchis Președinta Maia Sandu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata