Președinta Maia Sandu i-a salutat pe elevii participanți la Campania „Ziua Ștafetei”

0

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a salutat miercuri pe participanții la Campania „Ziua Ștafetei” – nouă elevi din diferite localități ale țării, care au făcut un tur ghidat al clădirii Președinției și au avut o scurtă discuție cu șefa statului. Tinerii au aflat despre istoricul instituției prezidențiale și despre responsabilitățile Președintelui Republicii Moldova, dar și despre ceea ce înseamnă să fii funcționar public. 

Președinta Maia Sandu i-a încurajat să fie activi pentru a valorifica din plin oportunitățile pe care le oferă astăzi școala, precum și pe cele care vor apărea după absolvire. Șefa statului a menționat că scopul echipei de la guvernare este ca toți tinerii de la noi să poată avea, acasă, studii de calitate și un loc de muncă motivant.

În perioada 14-20 noiembrie, mai mulți elevi din clasele a 9-12-ea participă la Campania „Ziua Ștafetei”, organizată de Fundația elvețiană „Terre des Hommes”. Ei vizitează diverse instituții publice ca să cunoască despre specificul diferitelor profesii și, ulterior, să poată decide mai ușor asupra propriului parcurs profesional.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata