Președinta Maia Sandu, în mesajul adresat absolvenților ASEM: „Știm ce ne dorim și încotro ne îndreptăm – vrem să construim Moldova Europeană”

0

Șefa statului i-a felicitat pe cei peste 1000 de absolvenți ai Academiei de Studii Economice a Moldovei. Președinta a menționat că exact acum 30 de ani era o absolventă la început de drum, după o studenție frumoasă și că și Republica Moldova, care de curând își câștigase independența, era la început de drum. „Au urmat mulți ani de rătăciri, fără un proiect de țară concret, care să ne ofere perspectiva prosperității într-un stat bine guvernat, cu o justiție dreaptă și cu o economie puternică”, a remarcat Președinta Maia Sandu.  

Șefa statului a mai specificat că astăzi, Republica Moldova se află la începutul unui alt drum – „știm ce ne dorim și încotro ne îndreptăm – vrem să construim Moldova Europeană”. „Și avem nevoie de entuziasmul, creativitatea și spiritul inovator al tinerilor cu pregătire solidă în domeniul economic”, a mai subliniat Președinta Maia Sandu. 

Totodată, Președinta i-a îndemnat pe tineri să privească efortul din anii ce vor urma ca pe o șansă care, pe lângă propria carieră și propriul parcurs, să scrie istorie. „Iar când vom privi în urmă, să știm cu toții că am făcut parte din ceva mai mare decât noi – din istoria de succes care se va numi Moldova Europeană”, a mai afirmat Președinta Maia Sandu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata