Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut o întrevedere cu Secretarul general al Guvernului României, Mircea Abrudean

0

România este alături de Republica Moldova și va continua să susțină parcursul nostru european. Mesajul a fost transmis de către Secretarul general al Guvernului României, Mircea Abrudean, în cadrul unei întrevederi cu Președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Oficialii au discutat despre proiectele de viitor ale guvernării care prevăd o dezvoltare economică susținută a țării, reforma justiției și implementarea reformelor care să ducă la îndeplinirea proiectului de țară – aderarea Republicii Moldova la UE până în 2030. „România, alături de Germania și Franța sunt fondatorii Platformei de Sprijin pentru Republica Moldova, o inițiativă care ne-a ajutat enorm în gestionarea riscurilor, crizelor multiple și provocărilor ce au apărut în urma agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei. Alături de prietenii noștri, ne consolidăm securitatea energetică, votăm legi care să fie atractive pentru investitori, întărim instituțiile statului pentru o Moldovă Europeană prosperă și sigură”, a menționat Președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata