Prezentarea publică a conceptului de reformare a Direcției Generale Transport Public și Căi de Comunicație

0

Conceptul privind organizarea și funcționarea Direcției Generale Transport Public și Căi de Comunicație și a Organigramei acesteia, a fost prezentat public.

Potrivit primarului general Ion Ceban, documentul a fost elaborat de compania S.R.L. BPMS STANDARD, în urma misiunilor de audit desfășurate în cadrul entității.

„Misiunea de audit se încadrează în proiectul „MOVE IT LIKE Lublin”, implementat de către Primăria Municipiului Chișinău, împreună cu Primăria Lublin și cu suportul financiar al Uniunii Europene.

Scopul proiectului este determinat de necesitatea ajustării structurii organizatorice a Direcției generale și a Regulamentului de activitate, la rigorile actuale de organizare”, a declarat Ceban.

Edilul a mulțumit pentru munca depusă și prezentarea elaborată, menționând că orice structură, la o anumită etapă are nevoie de restructurări și Direcția generală transport public și căi de comunicație este o instituție de bază în cadrul Administrației Publice Locale Chișinău ce necesită o reorganizare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata