Prim-ministrul Dorin Recean, către oamenii de afaceri: „Sunteți partenerii principali ai Guvernului în dezvoltarea economică a țării și creșterea prosperității populației”

0

Misiunea Guvernului de a moderniza localitățile, a garanta securitatea cetățenilor, a contribui la creșterea veniturilor, la crearea locurilor de muncă bine plătite, dar și provocările întâmpinate de mediul de afaceri au fost discutate de prim-ministrul Dorin Recean și membrii Camerei de Comerț Americane (AmCham), cu participarea ambasadorului Statelor Unite ale Americii, Kent Logsdon.

Șeful Executivului a subliniat că relansarea economiei, afectată de crizele regionale și globale, este o prioritate pe agenda Cabinetului de miniștri, iar autoritățile rămân concentrate pe creșterea productivității, debirocratizarea mediului de afaceri și asigurarea stabilității și predictibilității pentru investitori.

„Oamenii de afaceri sunt partenerii principali ai Guvernului în dezvoltarea economică a țării și creșterea prosperității populației. Construim Europa acasă, prin dezvoltarea economiei și sistemului educațional care să producă specialiști”, a spus premierul Dorin Recean.

Șeful Guvernului a mai vorbit cu reprezentanții AmCham despre importanța comunicării interinstituționale, crearea unui cadru de reglementare previzibil, precum și despre necesitatea dezvoltării unor noi instrumente de finanțare și garantare pentru mediul de afaceri. Membrii AmCham au relatat despre subiectele care preocupă comunitatea de afaceri din țara noastră, exprimând convingerea că acestea vor rămâne prioritare pe agenda Executivului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata