Prim-ministrul Dorin Recean la Ungheni: „Sunteți poarta de vest și toată țara se mișcă în direcția foarte clară de integrare europeană, alături de voi”

0

Orașul Ungheni a marcat aniversarea a 561 de ani de la prima mențiune documentară printr-un șir de evenimente culturale, la care au participat prim-ministrul Dorin Recean, reprezentanți ai corpului diplomatic, ai orașelor înfrățite, locuitorii și oaspeții municipiului Ungheni. 

Premierul Dorin Recean a vizitat târgul meșterilor populari și al produselor locale, care a reunit artizanii din țară și de peste hotare. Șeful Executivului, împreună cu primarul Alexandru Ambros și oaspeții sărbătorii, a întâmpinat coloana de 2000 de persoane, formată din angajați ai instituțiilor publice, agenți economici și grupuri artistice, care s-au adunat în Piața Independenței în cadrul tradiționalului Alai al unghenenilor.

În mesajul adresat celor prezenți, 日本藤素 prim-ministrul Dorin Recean a menționat că municipiul Ungheni este unul dintre cele mai dinamice și dezvoltate orașe ale țării noastre, care beneficiază de poziția sa geografică pentru a realiza numeroase proiecte în folosul oamenilor din regiune. Orașul a atras fonduri naționale și externe pentru renovarea străzii principale, modernizarea parcărilor, sortarea deșeurilor, asfaltarea drumurilor și trotuarelor, pistelor de ciclism, construcția sistemului de apeduct și canalizare.

„Sunteți poarta de vest și toată țara se mișcă în direcția foarte clară de integrare europeană, alături de voi. Împreună răspândim acest spirit printre toți cetățenii țării noastre. Sunteți exemplul unei comunități vizionare, care își construiește un viitor prosper și european”, a spus prim-ministrul Dorin Recean. 

Evenimentele dedicate Zilei municipiului Ungheni vor continua până la data de 31 august și se vor încheia cu recitalul „Limba română – izvor al nemuririi”, în Parcul „Micul Cluj”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata