Prim-ministrul Dorin Recean va întreprinde joi o vizită de lucru în raionul Șoldănești

0

Prim-ministrul Dorin Recean continuă seria deplasărilor în regiunile țării, vizitând joi, 22 iunie, raionul Șoldănești. Șeful Executivului va merge la liceul „Alexei Mateevici”, reparat și eficientizat termic cu suportul proiectului Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) și va vizita grădinița de copii “Andrieș”, renovată prin intermediul Programului Național „Satul European”.

De asemenea, prim-ministrul Dorin Recean va avea o întrevedere cu autoritățile publice locale și serviciile desconcentrate din raionul Șoldănești, în cadrul căreia vor fi discutate problemele existente și oportunitățile de dezvoltare a localităților. 

Programul în teritoriu va continua în Vadul Rașcov, unde oficialul va vizita o livadă de cireșe și va discuta cu un grup de producători agricoli.

După ora 12:30, prim-ministrul Dorin Recean va susține o conferință de totalizare a vizitei în raionul Șoldănești, care va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a Guvernului.

Reprezentanții instituțiilor mass-media, interesați să participe la programul public al premierului, sunt invitați să informeze Direcția comunicare a Guvernului, la adresa de email: [email protected].

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata