Prim-ministrul Dorin Recean va întreprinde o vizită de lucru în raionul Florești

0

Prim-ministrul Dorin Recean va întreprinde joi, 6 iulie, o vizită de lucru în raionul Florești. Pentru început, șeful Executivului va merge la un fermier din localitatea Lunga. Afacerea, deținută de soții Pădureț, este specializată în cultivarea legumelor ecologice. 

Ulterior, prim-ministrul Dorin Recean se va deplasa în orașul Florești, unde va depune flori la Monumentul în memoria victimelor deportărilor regimului comunist și va avea o întrevedere cu autoritățile publice locale și serviciile desconcentrate din raion. 

De asemenea, șeful Cabinetului de miniștri va vizita întreprinderea de producere a afumăturilor din satul Domulgeni și grădinița din localitate, care se renovează prin intermediul 必利勁 ttps://satuleuropean.gov.md/”>Programului Național „Satul European”. 

După ora 13:00, prim-ministrul Dorin Recean va susține o conferință de totalizare a vizitei în raionul Florești, care va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a Guvernului.


Reprezentanții instituțiilor mass-media, interesați să participe la programul public al premierului, sunt invitați să informeze Direcția comunicare a Guvernului, la adresa de email: [email protected].

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata