Primăria Chişinău a iniţiat lucrările de reabilitare a Parcului „Dumitru Rîşcanu”

0

Primăria Chişinău a iniţiat lucrările de reabilitare a Parcului „Dumitru Rîşcanu” din capitală. Despre acest lucru a scris primarul general pe pagina sa de facebook.

„La prima etapă sunt prevăzute lucrări de amenajare a parcărilor şi modernizarea sistemului de iluminat public pe str. Braniştii. Actualmente sunt demontate bordurile vechi şi curăţaţi copacii.

În paralel, în zona Autodromului din str. D. Rîşcanu sunt realizate lucrările de decapare a asfaltului de pe alei, montarea noilor borduri, reabilitarea căilor de acces în parc, modernizarea sistemului de iluminat, instalarea camerelor de supraveghere video, a unui nou teren de joacă şi unui teren de fitness”, a comunicat Ion Ceban.

Edilul a menţionat că prima etapă a lucrărilor de reabilitare vor dura până la vară. Acesta a mai adăugat că în cea de a doua etapă de reabilitare a zonei verzi, care va fi ulterior îşi propune reabilitarea și amenajarea parcului cu zone pentru odihnă, piste pentru bicicliști, reconstruirea scărilor, modernizarea zonei sportive, renovarea trotuarelor și căile de acces şi instalarea mobilierului urban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata