Primăria Chișinău extinde spațiile pentru câini în Parcul „La Izvor”, „Alunelul” și „Butoiaș”

0

Veste bună pentru proprietarii și deținătorii de câini. Lucrările de amenajare a unui nou spațiu destinat pentru plimbarea câinilor, de această dată în Parcul „La Izvor”, sunt pe ultima sută de metri. Despre acest lucru a informat astăzi, 14 mai, Primarul General al municipiului Chișinău, printr-o postare pe rețelele sociale.

Potrivit edilului, în continuare, Pretura sectorului Buiucani va amenaja locuri speciale și în Parcurile „Alunelul” și „Butoiaș”, destinate exclusiv câinilor domestici”.

„Toate aceste locuri vor fi dotate cu echipamente specifice pentru câini: bănci, coșuri pentru gunoi și spații pentru joacă. De asemenea, vor fi instalate indicatoare pentru a ghida proprietarii de câini către aceste zone speciale”, a menționat Ion Ceban.

În prezent, asemenea terenuri mai sunt amenajate în Parcul „Sarmizegetusa” și în Scuarul „Piața Decebal”, ambele din sectorul Botanica.

Primăria Municipiului Chișinău încurajează proprietarii de câini să folosească aceste locuri speciale și să respecte regulile de igienă și de conduită pe întreg teritoriul orașului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata