Primăria Chișinău, în luptă cu corupția: Ion Ceban: Juriștii au recuperat terenuri furate și le transformă în facilități comunitare

0

Primarul Ion Ceban a felicitat astăzi juriștii și echipa Primăriei Chișinău pentru eforturile lor în recuperarea bunurilor furate prin licitații trucate în trecut și transformarea lor în facilități comunitare. În cadrul ședinței Primăriei Chișinău, a fost anunțată întoarcerea unui teren în valoare de 12 ari de pământ situat în strada Kiev, în apropiere de Biserică și Kaufland, care fusese preluat fraudulos de către companii înregistrate în off-shore.

Primarul a subliniat că acest succes face parte dintr-un proces continuu de recuperare a terenurilor, imobilelor și încăperilor care au fost luate cu nesimțire în trecut. Mai mult犀利士 decât atât, Primăria Chișinău se află în prezent în litigiu pentru recuperarea altor peste 20 de terenuri și imobile.

Ion Ceban a criticat pe cei care au fost implicați în tranzacții ilegale în trecut și care acum încearcă să se prezinte drept persoane curate și preocupate de binele comunității. El a subliniat faptul că Primăria Chișinău se angajează să aducă în lumina dreptății aceste practici corupte și să asigure că bunurile furate sunt întoarse la municipalitate pentru a servi intereselor locuitorilor.

Primarul a menționat, de asemenea, că toate clădirile recuperate, care au fost lăsate în paragină, sunt transformate în facilități comunitare esențiale. Acestea includ școli, grădinițe, centre pentru tineret, incubatoare pentru afaceri și centre de zi pentru copii și adulți. Prin aceste eforturi, Primăria Chișinău își propune să îmbunătățească calitatea vieții comunității și să asigure acces la servicii și oportunități pentru toți locuitorii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata