Primăria Chişinău lansează ediția a II-a a rutei speciale a celor 2 troleibuze turistice cu genericul „Cunoaște orașul alături de Moș Crăciun”

0

De sărbătorile de iarnă, Primăria Chişinău lansează ediția a II-a a cursei speciale cu două troleibuze turistice. În cadrul acțiunii, cu genericul ”Cunoaște orașul alături de Moș Crăciun”, copiii și părinții sunt aşteptaţi în zilele de sâmbătă și duminică pentru a descoperi legendele orașului. Anunțul a fost făcut de primarul general Ion Ceban.

”Cele două troleibuze turistice vor ieși pe linii în trei weekenduri. Este vorba de zilele 17-18 decembrie, de Crăciun pe stil nou – 24 și 25 decembrie, dar și în weekendul 7-8 ianuarie, atunci când locuitorii Capitalei sărbătoresc Nașterea Domnului pe stil vechi. Traseul va începe şi se va încheia lângă Arcul de Triumf, iar la finalul călătoriei toți copiii vor primi dulciuri din partea Moșului. În fiecare zi, troleibuzele vor organiza patru rute. Primele două excursii vor fi în română, la orele 10.00 și 12.00, iar alte două vor fi organizate în limba rusă la orele 14.00 și 16.00.”, a declarat Ion Ceban.

Capacitatea de îmbarcare în troleibuze va fi permisă în limita locurilor de pe scaune, iar copiii până la 10 ani, în mod obligatoriu, urmează să fie însoţiţi de un părinte. Copiii până la 7 ani vor călători gratuit. Preţul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic va fi de 30 de lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata