Primăria Chișinău – pregătită de iarnă. Ion Ceban: „Întreprinderile sunt mobilizate pentru a interveni eficient”

0

În contextul intrării în perioada de iarnă, Primăria municipiului Chișinău anunță că este pregătită să facă față condițiilor meteorologice dificile. Potrivit prognozelor, sunt așteptate ninsori în timpul apropiat, iar autoritățile locale sunt deja mobilizate pentru a interveni eficient.

Primarul municipiului Chișinău a subliniat că au fost luate toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța în trafic și în spațiile publice. Materialele antiderapante sunt pregătite în cantități suficiente, iar echipamentele tehnice sunt operaționale la toate întreprinderile implicate în gestionarea condițiilor de iarnă.

„Suntem pregătiți cu materialele antiderapante, avem stocuri suficiente iar tehnica este pregătită la toate întreprinderile. Rog intervenție imediată atunci când este nevoie”, a declarat Ion Ceban.

Se face un apel către cetățeni să raporteze imediat orice situație de urgență, iar în cazul intervențiilor, să manifeste înțelegere față de eforturile depuse de echipele care lucrează non-stop pentru înlăturarea gheții și zăpezii.

„În condițiile meteo nefavorabile, rog oamenii să fie înțelegători, deoarece la înlăturarea ghețușului sau zăpezii lucrează non stop, la fel, oameni. Este complicat când avem ninsori abundente pe timp de zi, în orele de vârf, când foarte multe mașini circulă pe drumurile din oraș. Cât de mult nu ne-am implica și interveni prompt, oricum undeva sunt situații neprevăzute. Cu toate acestea, suntem pregătiți cu toate cele necesare”, a conchis primarul general.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata