Primăria Chișinău respinge acuzațiile PAS: Acțiuni strict politice pentru a crea haos

0

Partidul Acțiune și Solidaritate își continuă acțiunile politice, așa cum au făcut și vineri la ședința CMC, de a ataca Primăria Chișinău, gesturi prin care urmăresc doar devierea atenției publice de la gravele probleme din țară. Este declarația Primăriei Chișinău făcută după un nou denunț al PAS depus azi la Procuratură.

„Astăzi, vedem o nouă acțiune strict politică din partea consilierilor PAS, la fel cum a fost cea din ziua de vineri. Reprezentanții PAS creează dezastru în toate domeniile importante din țară, iar pentru a diviza opinia publică, zilnic lansează tot felul de fumigene în Chișinău având 2 scopuri: 1. De a devia atenția publică de la gravele probleme din țară precum neachitarea salariilor, scandalurile de corupție în domeniul achiziționării gazelor și licitațiile de la Aeroport, dar și multe altele, eșecul tuturor așa numitor reforme de care s-au ocupat, în urma cărora au închis școli, universități, spitale, au demis asistenții sociali, etc. 2. Crearea haosului în Capitală, deoarece au această sarcină. Cu asta se ocupă ei personal, unii jurnaliști servili și toată mașinăria de propagandă împotriva administrației Chișinău”, a precizat Primăria Chișinău.

Primăria a precizat că a finalizat procesul de consultări ample pe taxele locale, „nu 7 ore așa cum au dezbătut bugetul național cei de la guvernare și au încălcat flagrant legea”. După ce va fi aprobat proiectul taxelor locale, va fi și bugetul municipal, susține Primăria Capitalei.

„El este finalizat și urmează să fie propus dezbaterilor publice exact cum prevede legea și nu cu viteza cu care au votat cei de la PAS, ca după asta cetățenii să găsească în buget opriri de finanțări și alocații pentru croasante”, se mai arată în comunicatul Primăriei Chișinău.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata