Primăria Chișinău stabilește noi relații cu administrația Varșoviei

0

Delegația Primăriei Chișinău, condusă de viceprimarul Olga Ursu, aflată în aceste zile într-o vizită în capitala Poloniei, a avut o întrevedere cu reprezentanți ai administraţiei oraşului Varșovia, inclusiv cu șeful Direcției Economice și Dezvoltării din cadrul Primăriei, Grzegorz Kaczorwski.

”În cadrul întrevederii au fost abordate mai multe subiecte printre care stabilirea relațiilor de cooperare dintre Primăria orașului Varșovia și Primăria Municipiului Chișinău, pe diferite domenii: StartUp-uri, incubator de afaceri, domenii de investiți din Chişinău, cooperare în domeniul economic, social, educație etc.”, a scris primarul Capitalei, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.

Viceprimarul Chişinăului, Olga Ursu, i-a invitat pe reprezentanții administraţiei Primăriei orașului Varșovia la Forumul Economic, ediția a II-a, care va avea loc în iunie 2024.

”Oficialii polonezi s-au arătat deschişi pentru stabilirea relațiilor de cooperare pe viitor în domeniu de atragere de fonduri europene. În scurt timp urmează inițierea proceselor de elaborarea a draftului pentru încheierea unui acord de cooperare bilaterală”, se mai arată în mesajul lui Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata