Primăria Municipiului Chișinău a anunțat finalizarea lucrărilor de reparații pentru Complexul Educațional Gimnaziul-Grădiniță „STEAM”

0

Primăria Municipiului Chișinău a anunțat finalizarea lucrărilor de reparații pentru Complexul Educațional Gimnaziul-Grădiniță „STEAM”, un proiect ambitios prin care se dorește reconceptualizarea sistemului educațional municipal.

Lucrările, în valoar必利勁 e de aproximativ 24 de milioane de lei, au inclus reparații capitale și eficientizarea energetică a blocurilor. Aceste modernizări vin să sprijine viziunea primăriei de a transforma instituția într-un centru de învățământ modern și prietenos, cu o capacitate de până la 1.000 de copii.

“Dorim să oferim un suflu nou acestei instituții prin reorganizarea spațiilor de învățare într-un stil modern, prietenos, cu dotări pentru laboratoare și săli de curs”, a declarat Viceprimarul Capitalei, Angela Cutasevici, pe o pagină de socializare.

Complexul Educațional „STEAM” va pune accent pe învățarea transdisciplinară, o abordare care integrează Știința, Tehnologia, Ingineria, Arte și Matematica. Elevii vor fi implicați în învățarea experiențială și inovatoare, cu un accent pe activități de echipă, cooperare și respectarea identității culturale a fiecărui copil.

Această abordare individualizată va permite monitorizarea constantă a eficienței activităților de predare-învățare-evaluare, urmărind traseul individual de dezvoltare al fiecărui copil.

Proiectul Complexului Educațional Gimnaziul-Grădiniță „STEAM” reflectă angajamentul Primăriei Chișinău în promovarea unui sistem educațional modern și adaptat la nevoile și aspirațiile tinerei generații, contribuind astfel la creșterea calității învățământului în capitală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata