Primăria municipiului Chișinău anunță lansarea Festivalului de Film în aer liber

0

Primăria municipiului Chișinău anunță cu entuziasm lansarea Festivalului de Film în aer liber, care se va desfășura în sectoarele Buiucani și Botanica. Primarul Ion Ceban a făcut această anunțare, subliniind importanța evenimentului și bucuria de a oferi comunității o experiență cinematografică de neuitat.

“Suntem încântați să vă anunțăm lansarea Festivalului de Film în aer liber în sectoarele Buiucani și Botanica. Ne-am propus să aducem bucurie și distracție în viețile oamenilor, iar acest festival reprezintă o oportunitate perfectă de a aduce comunitatea împreună și de a ne bucura de filmele preferate sub cerul liber”, a declarat primarul Ion Ceban.

Festivalul de Film în aer liber va avea loc în fiecare vineri, începând cu data de 09.06 și în fiecare sâmbătă, începând cu data de 10.06. În sectorul Buiucani, proiecțiile vor avea loc în Pădurea-Parcul Butoiaș, cu intrare din strada O. Ghibu, iar în sectorul Botanica, evenimentul va fi găzduit de Parcul Sarmizegetusa. Proiecțiile vor începe la ora 20:30.

Un aspect interesant al festivalului este faptul că filmele vor fi alese împreună cu publicul. Astfel, participanții vor avea ocazia să voteze și să decidă ce filme vor fi proiectate în cadrul festivalului. Toți locuitorii sunt invitați să se bucure de acest eveniment gratuit și să petreacă serile de vară într-un cadru relaxant și cinematografic.

Festivalul de Film în aer liber reprezintă un mod minunat de a aduce comunitatea împreună și de a promova cultura și arta cinematografică. Primăria Chișinău încurajează participarea și își propune să ofere o experiență memorabilă în rândul locuitorilor, oferindu-le ocazia de a se bucura de filmele preferate alături de prieteni și familie, într-un cadru pitoresc și plin de farmec.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata