Primăria vine cu dezmințire la informațiile din presă precum incendiul ce a fost ieri a izbucnit pe teritoriul Pieței Centrale

0

Primăria vine cu dezmințire la informațiile din presă precum incendiul ce a fost ieri a izbucnit pe teritoriul Pieței Centrale. Reacția vine după ce unele site-uri de știri au scris eronat știrile despre acest subiect.

Într-un comunicat plasat pe pagina de Facebook, autoritățile municipale spun că responsabili de la Primărie au venit ajutorul pompierilor.

„Incendiul izbucnit ieri în Chișinău nu a fost pe teritoriul Pieții Centrale. Municipalitatea a intervenit și a ajutat cu toate cele necesare, apă, tehnică și intervenție la necesitatea pompierilor. Am ajutat și la cazarea persoanelor care au avut de suferit”, se arată în informația oferită de Primăria Chișinău.

Potrivit informațiilor oferite de pompieri, incendiul a avut loc pe Alexandru cel Bun 15, la un depozit de marfă, care se afla mult prea departe de Piața Centrală.

Focul a afectat mai multe gherete comerciale. Ajunși la fața locului, angajații IGSU au stabilit că mai multe depozite сu haine, încălțăminte și produse de uz casnic ard cu flacăra deschisă pe o suprafața aproximativ de 1000 m2. IGSU continuă gestionarea și monitorizarea situației. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata