Primarul Capitalei anunță noi proiecte pentru tineri în 2024: Investiția în tineri este viitorul nostru

0

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, marcată în a doua duminică a lunii noiembrie. Edilul a reamintit că, în Capitală, anul 2023 a fost dedicat tinerilor, cu multe evenimente și proiecte de dezvoltare. Ion Ceban a precizat că în noul an, municipalitatea își va multiplica inițiativele destinate tinerilor.

”Felicitări, dragi tineri, cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului. În acest an, în Chișinău au fost organizate zeci de evenimente și proiecte cu participarea tinerilor și urmează desfășurarea unui eveniment de amploare, de totalizare și încheiere a „Anului dedicat tinerilor”. Implicarea voastră nu poate să nu bucure și proiectele dedicate vouă doar se vor multiplica”, a declarat Ion Ceban.

Primarul a precizat că investiția în tineri este viitorul întregii comunități.

”Este important sa creăm condiții mai bune pentru a motiva tinerii noștri să rămână acasă. Felicit pentru implicare și dedicație tinerii din cadrul Centrelor Municipale de Tineret. Astăzi în cadrul Centrelor sunt organizate mai multe evenimente. Succes în tot ceea ce vă propuneți”, a mai adăugat Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata