Primarul capitalei, despre reabilitarea izvorului „Grigore Vieru”: Acesta urmează să fie amenajat prin placarea platformei

0

În Pădurea-parc Rîșcani au loc lucrări de reabilitare a izvorului „Grigore Vieru”. Potrivit primarului general Ion Ceban, până în prezent, s-a reușit amenajarea acceselor, reabilitarea cabinei de duș, a fost curățată piatra de Cosăuți și instalată o copertină.

„În continuare, izvorul urmează să fie amenajat prin placarea platformei, iar în ultima etapă va fi instalat mobilierul urban. În prezent se desfășoară licitația privind selectarea agentului economic care va implementa proiectul de amenajare și renovare a aleii pietonale și a pistei de bicicliști de pe str. M. Sadoveanu, din nemijlocita apropiere a Pădurii-parc Rîșcani”, adeclarat Ceban.

Edilul spune că pentru anul viitor își propune reabilitarea parcului pe etape prin amenajarea aleilor pietonale, instalarea mobilierului urban, terenurilor de joacă pentru copii, instalarea complexelor sportive, dar și a iluminatului stradal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata