Primarul general a avut o întrevedere cu misiunea Peace Winds Korea si Peace Winds Japonia

0

Proiecte noi, dezvoltarea cooperării dar și asistență în mai multe domenii. Primarul general, Ion Ceban a avut o întrevedere cu misiunea Peace Winds Korea si Peace Winds Japonia, în urma căreia au fost stabilite priorități benefice pentru locuitorii capitalei.

“Apreciere și recunoștință pentru aportul organizației Peace Winds în gestionarea crizei refugiaților. Am discutat proiecte noi dintre Primăria municipiului Chișinău și
Peace Winds Japonia și Korea, inclusiv extinderea cooperării pe alte domenii, dar și oferirea asistenței și pentru alte categorii de persoane. Va fi semnat Acordul de colaborare dintre Peace Winds Japan și Peace Winds Korea cu Primăria Municipiului Chișinău și DGAMS”, a declarat Ceban.

Totodata, misiunea va oferi suport in mai multe domenii, precum cel al tinerilor, schimb de experiența și consultanță medicală.

“Peace Winds va oferi suport Primăriei mun. Chișinău la fel pentru dezvoltarea proiectelor de implicare a tinerilor în programe de start-up si schimb de experiența. O echipă medicală de la Peace Winds acordă consultații și asistență medicală refugiaților stabiliți în Chişinău inclusiv asigurarea cu medicamente”, a conchis edilul.

Menționam că Peace Winds au oferit suport esențial de la începutul crizei refugiaților, ajutor și suplinirea necesităților în cadrul Centrului de plasament si depozitului de la ,,Patria-LukOil”. Produse alimentare, produse igienice, alte produse necesare etc. au fost si sunt livrate cu regularitate în scopul acoperirii necesităților de bază a refugiaților de pe teritoriul mun. Chișinău.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata