Primarul General Ion Ceban anunță reabilitarea a 22 de instituții din Chișinău. În total, peste 50 de instituții de importanță socială au fost izolate termic

0

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat că în ultimii trei ani au fost investite aproape 19 milioane de lei în suburbia Colonița pentru proiecte de dezvoltare cum ar fi reparația grădiniței “Izvoraș” (4,5 milioane de lei), reparația capitală a străzii Ștefan cel Mare și Sfânt (10 milioane de lei), modernizarea și extinderea iluminatului stradal, construcția unui gazoduct, reparația drumurilor locale și procurarea unui microbuz pentru transportarea elevilor. Aceste acțiuni au fost realizate în colaborare cu administrația locală și locuitorii din Colonița.

In context, Primarul general Ion Ceban a menționat “Vrem să continuăm aceste proiecte de dezvoltare și să facem încă mai mult pentru comunitatea din Colonița, dar este important să aflăm care sunt prioritățile comunității. Am lansat un sondaj pe site-ul suburbii.chisinau.md pentru a afla care sunt nevoile și prioritățile comunității pentru anul 2023, și îi încurajez pe locuitorii din Colonița să participe și să ne spună cum să îmbunătățim comunitatea. ”

Primarul general a subliniat că prin implicarea activă a comunității și colaborare cu administrația locală, se poate obține un impact pozitiv în dezvoltarea suburbiei Colonița.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata