Primarul General, Ion Ceban, felicită profesorii cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului

0

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a adresat astăzi un mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Internaționale a Profesorului, marcată anual la 5 Octombrie.
„În această perioadă în care ne confruntăm cu provocări și schimbări constante, rolul dumneavoastră devine crucial. Vă suntem recunoscători pentru că aveți grijă de copiii noștri în cele mai dificile momente, îndrumându-i și susținându-i în învățarea lor”, a declarat Ceban.

Primarul a subliniat că profesorii sunt adevărați lideri și modele de urmat pentru întreaga noastră comunitate.

„Primăria Municipiului Chișinău vă apreciază eforturile neobosite și devotamentul față de educație. Suntem mândri să avem în rândurile noastre profesori dedicați și pasionați și suntem mereu deschiși la dialog și colaborare”, a spus Ceban.

Edilul a menționat că educația este o prioritate pentru Primăria Chișinău și că, zilnic, muncește la crearea unui mediu propice pentru învățare în orașul nostru.

„Vă mulțumim pentru munca dumneavoastră extraordinară și pentru contribuția inestimabilă pe care o aduceți în învățământul din municipiul Chișinău. Continuați să inspirați și să formați viitoarele generații de lideri, profesioniști și cetățeni responsabili!”, a concluzionat Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata