Primarul general Ion Ceban spune că a urmărit cu atenție micii campioni care erau tare entuziasmați

0

Astăzi la KIDS RUN DAY, peste 400 de copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 13 ani au alergat de la 400 la 2000 de metri chiar în Piața Marii Adunări Naționale din capitală.

Primarul general Ion Ceban spune că a urmărit cu atenție micii campioni care erau tare entuziasmați.

„Au participat la cursă Vasea și Ilinca, pentru care am avut emoții deosebite. Evenimentul este organizat de SPORTER, iar Primăria Chișinău este partener titular la această competiție. Competiția sportivă s-a desfășurat în cadrul Chișinău Big Hearts Marathon.

Vrem să creștem copii sănătoși și activi, de aceea deopotrivă cu evenimentele cultural-artistice, organizăm în capitală și acțiuni sportive.
Astfel promovăm mișcarea în aer liber, modul sănătos de viață, concurența și buna dispoziție. Mâine, în cadrul competiției sportive gratuite FUN RUN, organizată de SPORTER vor alerga 10 mii de adulți, care vor parcurge 5km, 10km, 21 km sau 42 de km”, scrie edilul.

Pentru a participa la FUN RUN, trebuie pur și simplu să vii în PMAN, să iei un tricou oferit gratis și să te poziționezi la linia de START.

„Mulțumesc partenerilor care ne susțin și contribuie la organizarea diferitor evenimente interesante pentru chișinăuieni. Creștem o generație sănătoasă”, a punctat Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata