Primarul Ion Ceban discută despre colaborarea cu viceprimarul orașului Haifa din Israel în vederea dezvoltării relațiilor bilaterale

0

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a avut astăzi o întâlnire cu viceprimarul orașului Haifa din Israel, Shimshon Ido, în urma vizitei recente efectuate în Israel. Scopul discuțiilor a fost inițierea unui Acord de colaborare între cele două orașe, cu scopul de a dezvolta proiecte comune și de a consolida relațiile bilaterale.

În cadrul întâlnirii, s-a convenit să se stabilească o foaie de parcurs pentru implementarea viitoarelor proiecte colaborative. De asemenea, s-a discutat despre organizarea unor evenimente comune, printre care se numără prezentarea mediului de afaceri din Israel și a profilurilor investiționale ale Chișinăului. Un alt punct de discuție a fost prezentarea unui film realizat recent de Primăria Chișinău în memoria victimelor pogromului de la Chișinău.

Primarul Ceban a exprimat dorința de a realiza un schimb de experiențe în domenii precum transportul, sănătatea, educația și sportul. El a subliniat importanța dezvoltării relațiilor bilaterale între Primăriile Chișinău și Haifa și a evidențiat dorința de a întări colaborarea în aceste domenii.

Această vizită și discuțiile purtate reprezintă un pas important în consolidarea legăturilor dintre cele două orașe și deschiderea unor noi oportunități de cooperare. Primarul Ceban a exprimat optimismul său cu privire la viitorul acestei colaborări și a subliniat angajamentul său de a promova dezvoltarea locală și internațională a Chișinăului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata