Primul târg de ghidare în carieră „Școala Orașului Verde” organizat de Primăria Municipiului Chișinău

0

Primul târg de ghidare în carieră „Școala Orașului Verde” organizat de Primăria Municipiului Chișinău. Potrivit primarului general Ion Ceban, acesta se va desfășura în perioada 14-15 mai, în Parcul ,,Alunelul” din sectorul Buiucani.

„Evenimentul de va desfăşura în intervalul 10:00-19:00. Cadrele didactice, elevii însoțiți de profesori și părinți, alți tineri interesați vor avea ocazia să participe la o serie de activității interactive de dezvoltare a competențelor, precum și instruirea necesară pentru ghidarea în alegerea viitoarei profesii.

Pe durata activităților, vor fi organizate și training-uri destinate elevilor privind ghidarea în carieră și părinților/pedagogilor în acordarea de suport elevilor pentru stabilirea parcursului profesional”, scrie edilul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Pentru participarea la târgul de ghidare în carieră este necesară înregistrarea prealabilă prin completarea următoarelor chestionare:
Chestionar pentru elevii claselor V-IX – https://cutt.ly/6GCPkdD;
Chestionar pentru elevii claselor X-XII – https://cutt.ly/EGCPmkd;
Chestionar pentru părinți – https://cutt.ly/qGCPTGD.

Evenimentul este parte a Programului „Dezvoltarea competențelor ecologice și ecologizarea școlilor publice din municipiul Chișinău”, organizat cu suportul proiectului „Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde”, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), cu finanțare din partea Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a Germaniei (BMZ) și Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata