Procuratura lansează o campanie de comunicare pentru a consolida statul de drept și mecanismele anticorupție în Republica Moldova

0

 Procuratura Republicii Moldova lansează o nouă campanie de comunicare menită să sporească transparența instituției și să consolideze legătura cu publicul. Campania, care include o serie de spoturi video explicative, urmărește să ofere o înțelegere mai clară a rolului și activităților desfășurate de către Procuratură. 

 Prin intermediul acestor spoturi, Procuratura dorește să familiarizeze cetățenii cu competențele și misiunea sa. Acestea au fost concepute pentru a fi accesibile și ușor de înțeles, oferind informații clare și concise despre munca procurorilor, despre unii termeni juridici care creează confuzii. Prin intermediul spoturilor, vor fi abordate subiecte precum competența și structura instituțiilor din sistemul Procuraturii, procedurile de investigație și urmărire penală, mecanismele anticorupție, precum și alte aspecte relevante.


    Aceste materiale de comunicare vor fi distribuite pe diferite platforme și canale media, inclusiv pe site-ul oficial al Procuraturii (https://procuratura.md/), paginile de social media, dar și la TV. De asemenea, încurajă威而鋼 m mass-media și organizațiile de presă să sprijine această inițiativă prin preluarea și difuzarea spoturilor video și informațiilor corespunzătoare.


    Campania de comunicare este realizată cu sprijinul proiectului „Consolidarea statului de drept și a mecanismelor anticorupție în Republica Moldova”, cofinanțat de Uniunea Europeană și Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata