Profesia mea e politica: Irina Vlah și-a lansat autobiografia

0

Fostul Bașcan al Găgăuziei, Irina Vlah, a lansat cartea „Profesia mea e politica”. La eveniment au participat atât apropiații autoarei, cât și jurnaliști și politologi, reprezentanți ai corpului diplomatic și ai afacerilor.

Autoarea cărții, Irina Vlah, om politic și doctor în drept, a vorbit despre ce înseamnă această carte pentru ea, transmite democracy.md cu referire la Realitatea.

„Vreau să spun că munca la o carte este o experiență complet nouă pentru mine. Este ca un salt cu parașuta. Și asta înseamnă să te depășești pe tine și fricile pe care le ai. I-am dedicat această carte tatălui meu, Fiodor Vlah. A murit devreme, dar trăiește mereu în inima mea și a făcut multe pentru dezvoltarea mea”, a povestit Vlah.

Ex-bașcanul a povestit și despre motivul pentru care a decis să își publice autobiografia.

„Întotdeauna mi-a plăcut să citesc cărți autobiografice, datorită cărora o persoană înțelegi mai bine persoana, timpul și epoca în care a trăit. Acesta este un fel de porțiune de timp documentată. Am ales formatul non-ficțiune, pentru mine fiind cel mai optim. Sper că, după ce citesc cartea, oamenii vor putea să mă recunoască și să mă înțeleagă mai bine ca persoană și politician și să afle episoade ale vieții politice din culise. Am încercat să fiu cât mai sinceră și deschisă”, a relatat Irina Vlah.

La prezentarea cărții au mai vorbi ex-deputatul Chiril Lucinchi, directorul ANTEM Lucia Cucu, omul de afaceri Igor Ganea si editorul Ion Bargan. Evenimentul a fost moderat de jurnalistul și politologul Igor Volnițchi, iar la final Vlah a oferit autografe.

gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata