Proiectele din Chișinău, discutate cu parlamentari austrieci

0

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, s-a întâlnit azi la Viena cu deputatul austriac Harald Troch, care este și membru al Comisiei pentru politică externă, și cu reprezentantul ”Renner – Institute”, Gerhard Marchl.

”Am discutat despre planurile și proiectele Chișinăului în condițiile crizelor majore cu care ne-am confruntat în ultima perioadă și în prezent. Este vorba despre criza Covid, a refugiaților și cea energetică în urma căreia municipalitatea a trebuit să facă față prețurilor majorate. Am discutat despre situația generală în contextul schimbărilor care au loc pe plan social, dar și politic. Am abordat agenda care urmează să o realizăm în comun și am mulțumit pentru susținerea și încrederea acordată”, a declarat edilul Ion Ceban.

Primarul a precizat că la întrevederi a fost prezent împreună cu colegii și cu echipa de tineri din cadrul centrelor municipale de tineret din Chișinău, care în aceste zile sunt într-un tur prin mai multe orașe pentru a prelua cele mai bune experiențe.

Tot azi, edilul Ion Ceban a avut o întrevedere cu primarul de Viena, Michael Ludwig. Cei doi au discutat despre cooperarea dintre cele două capitale și despre proiectele comune în domeniile social și cultural.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata