Proiectul Troleibuzul Turistic „Chișinău Sightseeing” la un an de activitate

0

Proiectul Troleibuzul Turistic „Chișinău Sightseeing” a împlinit un an de activitate.

Potrivit primarului general Ion Ceban, timp de un an, au fost organizate peste 430 de curse, de care au beneficiat peste 10 000 de turiști, respectiv, au fost achiziționate contra cost circa 4000 de bilete (30 lei per persoană).
300 de curse au fost organizate conform graficului de weekend, iar 130 au fost curse tematice.

“În prezent, Proiectul Troleibuzul Turistic „Chișinău Sightseeing” activează cu 2 unități, (cea de-a doua fiind inclusă suplimentar pe 1 octombrie 2021).

Timp de un an, prin intermediul Proiectului „Chișinău Sightseeing” au fost organizate diverse excursii tematice, 74 de curse,
⁃ cu prilejul sărbătorilor de iarnă;
⁃ cu prilejul Sărbătorilor de Paști,
⁃ de Ziua Copiilor,
⁃ Medici celebri din Chișinău,
⁃ Ziua Funcționarului Public,
⁃ Cupluri celebre din Chișinău,
⁃ cu prilejul Festivalului „Te salut, Chișinău!” etc.

De excursii gratuite au mai beneficiat și elevi din 35 instituții de învățământ și copii din 9 centre de plasament.

De asemenea, au fost organizate 2 curse speciale pentru misiunile diplomatice acreditate la Chișinău și pentru 6 delegații din România și Ucraina.

De călătorii cu Troleibuzul Turistic au beneficiat turiști străini din diverse state: Ucraina, România, Letonia, Estonia, Rusia, Slovenia, Slovacia, Cehia, Germania, Franța, Italia, Turcia, Suedia Republica Cuba, Argentina, SUA, Canada, ș.a”, scrie Ceban.

Troleibuzul Turistic a fost arendat contra cost de peste 50 de ori, pentru excursii individuale, zile de naștere, aniversări, filmări, evenimente corporative („Adio, grădiniță” și „Ultimul sunet”), pentru absolvenții din instituțiile școlare (circa 1500 persoane).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata