Protest la Ministerul Sănătății: Demisia, sunteți cel mai slab ministru

0

Protest la Ministerul Sănătății. Manifestanții care s-au adunat în fața instituției, în această dimineață, îi cer ministrului Ala Nemerenco să își dea demisia.

Un grup de membri ai Alianței pentru Unirea Românilor, în frunte cu președintele AUR, Vlad Bilețchi, s-au adunat în fața clădirii Ministerului Sănătății, pentru a-i cere ministrului Sănătății să plece din funcție, transmite democracy.md cu referire la unimedia.info.

„Doamna Nemerenco este, probabil, cel mai slab ministru al Sănătății, cel mai slab manager și administrator din domeniul sănătății pe care l-a cunoscut R. Moldova în ultimii 30 de ani. 

De ce spunem acest lucru? Pentru că se calcă pe prea multe greble, se fac prea multe greșeli, care costă vieți omenești. 

Întâi de toate ar fi declarațiile din spațiul public, care seamănă vrajbă, neîncredere și scepticism, alimentând teoriile conspirației cu atâta ardoare puse pe foc și pe jar de cei care sunt ostili situației pandemice”, a declarat liderul AUR, Vlad Bilețchi.

În contextul mai multor declarații făcute de ministra Sănătății, dar și a descoperirii făcute de Curtea de Conturi în urma unui audit, despre cele minim 7.000 de doze de vaccin administrate fiind cu termenul expirat, dar și alte încălcări, protestatarii cer demisia Alei Nemerenco.

„Ceea ce faceți, doamnă Nemerenco, este slab de tot, este lipsit de profesionalism și demn de condamnare. Sunteți cel mai slab ministru din această guvernare și trebuie să vă dați demisia”, a mai adăugat Bilețchi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata