Qatar a donat MAI o ambulanță și o mașină de pompieri electrice

0

Două autovehicule electrice echipate, o ambulanță și o mașină de pompieri, au fost donate Ministerului Afacerilor Interne (MAI) al Republicii Moldova din partea Ambasadei Statului Qatar la Chișinău.

Donația a fost oferită în calitate de asistență din partea Ministerul de Interne al Statului Qatar pentru a contribui la ridicarea nivelului serviciilor acordate de către Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova în domeniul securității, siguranței și prevenirii incendiilor, transmite democracy.md cu referire la Știri.md.

La ceremonie au participat Serghei Diaconu, secretar de stat al Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova; Ion Vaculin, șef al Serviciului Medical al MAI; Mihail Harabagiu, șef al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI; Faisal bin Ali Al-Buainain, consilier al Ambasadei, și Hamad bin Khalid Alsheaibi, secretar II al Ambasadei. 

Însărcinatul cu Afaceri din Qatar a ținut un discurs în care a lăudat spiritul de cooperare dintre cele două țări și a subliniat continuarea acestei cooperări nu doar prin asistență, dar și prin schimb de experiență. 

La rândul său, Serghei Diaconu a mulțumit Excelenței Sale Sheikh-ului Khalid bin Khalifa Al Thani pentru suportul oferit Ministerului Afacerilor Interne al Republicii și, totodată, Ambasadei Statului Qatar și colectivului acesteia pentru efortul depus care a contribuit la ridicarea nivelului de cooperare dintre cele două țări.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata