Reacția lui Igor Dodon, după ce Sandu a spus că nu se va implica în discuții privind prețul la gaz: Atitudine batjocoritoare față de cetățeni

0

Igor Dodon critică „pasarea responsabilității de către autorități” în negocierea unui nou contract de achiziționare a gazelor naturale. Într-o postare pe rețelele de socializare, liderul PSRM a declarat că „tentativele de a pune responsabilitatea pe alții sunt un semn al slăbiciunii, lipsei de profesionalism și a unei atitudini batjocoritoare față de cetățenii noștri, în special în cazul unei guvernări și al unui control total asupra tuturor instituțiilor statului, de la Președinție, Parlament și până la Guvern”.  

Reacția vine după ce președintele țării, Maia Sandu, a declarat că nici ea, nici Guvernul nu se vor implica în procesul de negociere a prețului la gaz.

„Conducerea de vârf a țării trebuie să folosească toate pârghiile și oportunitățile diplomatice pentru ca cetățenii Moldovei să trăiască mai bine, să plătească prețuri adecvate și accesibile pentru mărfuri și servicii, reieșind din nivelul salariilor și pensiilor lor. Pentru aceasta poporul acordă guvernării votul de încredere”, a scris Dodon.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata