Regia „Autosalubritate” achiziționează opt cap tractoare și opt semiremorci noi pentru transportul deșeurilor municipale

0

Primăria Municipiului Chișinău, în colaborare cu Întreprinderea Municipală Regia „Autosalubritate”, a adus alte trei cap tractoare noi de model IVECO și două semiremorci noi la Chișinău. Acestea se adaugă celor trei cap tractoare și două semiremorci livrate anterior. Declarația a fost făcută de primarul general al Chișinăului, Ion Ceban.

„Achiziționarea acestor unități de transport noi face parte din Proiectul „Deșeuri Solide Chișinău”, finanțat de către Primăria Municipiului Chișinău, BERD și E5P. În total, am achiziționat opt cap tractoare și opt semiremorci noi pentru transportarea deșeurilor municipale,” a afirmat Ceban.

Ceban a explicat că vehiculele au fost cumpărate de la compania georgiană GT Group, câștigătoarea licitației. „Aceste vehicule sunt în curs de verificare înainte de a fi predate către client,” a adăugat primarul.

Până în prezent, transportul deșeurilor municipale spre depozitul de la Țînțăreni a fost efectuat de o companie contractată. “Această nouă achiziție ne va permite să îmbunătățim eficiența și eficacitatea colectării și transportării deșeurilor în orașul nostru,” a concluzionat Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata