Renato Usatîi a avut o întrevedere cu ambasadorul Chinei în Moldova

0

Astăzi, 22 februarie, la sediul Partidului Nostru, Renato Usatîi a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Yan Wenbin, la solicitarea Excelenței Sale.

„În cadrul discuției am subliniat cu satisfacție dezvoltarea dinamică a Chinei care este una din cele mai inovatoare economii de pe glob, cu o abordare modernă și o creștere spectaculoasă. Modelul lor de dezvoltare impresionează și reprezintă o sursă de valorificare pentru Republica Moldova”, a declarat Renato Usatîi.

De asemenea, liderul Partidului Nostru susține că a vorbit cu ambasadorul Chinei în Moldova despre potențialele colaborări între primăriile conduse de Partidul Nostru și autoritățile publice locale din China.

Potrivit lui Renato Usatîi, China, având o experiență excepțională în domeniul infrastructurii, poate aduce contribuții semnificative la progresul Republicii Moldova. 

„Am exprimat Excelenței Sale recunoștință pentru atenția acordată evoluțiilor din cadrul Partidului Nostru și ale Republicii Moldova în ansamblu”, mai susține politicianul. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata