Reprezentantul Dumei de Stat a Rusiei, Leonid Sluțki, a susținut inițiativa de înființare a unui nou partid de stânga în Moldova

0

Deputații neafiliați Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan au avut astăzi o discuție cu președintele Comitetului pentru Relații Externe al Dumei de Stat a Rusiei, Leonid Sluțki, despre perspectivele de îmbunătățire a relațiilor moldo-ruse. Despre asta a anunțat pe o rețea de socializare Alexandr Nesterovschi, scrie tv6.md.

„Inițiativa noastră, de a lansa un nou partid de stânga, care să pledeze deschis și activ pentru relații bune și civilizate cu Rusia, a fost susținută de Leonid Sluțki, cu care am avut plăcerea să discutăm în această seară, împreună cu colega mea Irina Lozovan”, a menționat deputatul neafiliat.

Părțile au subliniat necesitatea îmbunătățirii de urgență a relațiilor moldo-ruse, care trec printr-o perioadă extrem de dificilă.

„Ne-am exprimat îngrijorarea față de faptul că autoritățile moldovenești, împinse de stăpânii lor occidentali, ar putea provoca un conflict armat, cu implicarea Moldovei în război, pe care trebuie să-l evităm cu orice preț”, a notat Nesterovschi.

El a mai spus că părțile au convenit să coopereze în baza intereselor naționale ale ambelor țări.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata