Reținut pentru huliganism și amenințări cu moartea după vânzarea unui Imobil

0

Un bărbat de 42 de ani a fost reținut, fiind suspectat de huliganism și ameninţarea cu moartea a unui bărbat de 50 de ani.

Victima a sesizat Poliția după ce a primit amenințări în urma vânzării unui imobil în suburbia Capitalei.

În speță, polițiștii au stabilit că victima împreună cu o femeie cunoscută ar fi decis să vândă casa acesteia. Bărbatul, fiind ajutat de prietenul său, a vândut imobilul cu 80.000 de euro. Apoi suspectul i-a propus victimei să nu spună femeii suma reală a venitului după ce a fost vândut imobilul, dar victima a refuzat.

Astfel, bănuitul și-ar fi ademenit prietenul să se urce într-un automobil și, contrar voinței, l-ar fi transportat pe teritoriul unui cimitir din sectorul Ciocana, unde amenințându-l cu omor și cu vătămarea gravă a integrității corporale, i-ar fi aplicat multiple lovituri cu pumnii și picioarele peste cap și picioare.

În urma măsurilor întreprinse de ofițerii de investigație ai INI și cei de urmărire penală ai IP Ciocana, sub conducerea procurorilor de la Procuratura mun. Chișinău- Oficiul Ciocana și cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger”, suspectul a fost localizat și reținut pentru 72 de ore.

În cadrul percheziției la domiciliul acestuia din mun. Chișinău oamenii legii au ridicat automobilul ca obiect al comiterii infracțiunii, telefoane mobile, binocluri,  cuțite, un mulaj de pistol, 3.070 de euro, un baston din metal, înscrisuri de ciornă, etc.

Conform legislației în vigoare persoana culpabilă de asemenea infracțiune se pedepsește cu închisoare de până la șapte ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata