S-a început „diareea” experților. Ion Ceban: Este deja an electoral. Doar săptămâna trecută am numărat vreo 40 de săgeți aruncate de tot felul de trepăduși ai PAS-ului în direcția Primăriei

0

Primăria Chișinău este din ce în ce mai atacată de toți felul de așa-ziși experți. Edilul Ion Ceban afirmă că în ultima perioadă tot mai des, practic în fiecare zi, de la consilieri, deputați, miniștri și conducerea de vârf, tot felul de experți în toate, urbaniști, nu au cu ce se ocupa în toată țara și scornesc tot felul de prostii despre primărie.

„Rog să nu vă irosiți timpul pentru a le răspunde și a da replici pentru fiecare prostie pe care o îndrugă public. Sunt foarte multe, doar săptămâna trecută am numărat vreo 40 de săgeți aruncate de tot felul de trepăduși ai PAS-ului în direcția Primăriei. Și presa, în mod normal ar trebui să aibă poziții clare, ne roagă să comentăm. Noi problemele din capitală le rezolvăm, faceți măcar 10% din ceea ce am făcut în capitală. Și opriți papagalii aceștia, că ne doare capul.

Am văzut că astăzi și ONG-urile își fac partid cu denumirea PMAN pe care l-am lansat.
Din isterie, fac tot posibilul să ne răpească timpul. Am preîntâmpinat că în fiecare zi va fi venin, show-uri, informații false și manipulări, blocaje instituționale și financiare. Se apropie campania electorală, iar PAS aruncă toate forțele pentru a găsi ceva.

Acestea urmează sa fie însoțite de acțiuni “bombă” ale organelor de drept care sunt controlate în totalitate de PAS prin persoanele docile numite în funcții de conducere acolo. PAS, fără a furniza vreun rezultat pe țară, aducând la sărăcia anilor ‘90 Republica Moldova, caută să distragă atenția de la problemele grave care le întâmpină oamenii. De asemenea, acești indivizi nu au ieșit din campania electorală”, a punctat Ceban.

Edilul subliniază că incompetența lor o varsă cum pot mai bine prin a turna murdărie.

„Pregătesc tot felul de scenarii pentru a intra și a ridica cu forța. Mai bine ați lucra și face ceva că primiți bani publici. Mai nou ne cheamă la tot felul de ședințe pe la ministere, agenții, cancelarii și vor să arate că lucrează și că nu vin specialiștii primăriei la o ședință sau alta, când oamenii cu adevărat așteaptă rezultate. Sunt fricoși și ipocriți”, a conchis Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata