S-a stins din viață Vladimir Jirinovski

0

Președintele Dumei de Stat al Federației Ruse, Veaceslav Volodin, anunță că liderul formaţiunii naţionaliste Partidul Liberal Democrat din Rusia (PLDR), Vladimir Jirinovski, a decedat. Anunțul a fost făcut de către Volodin pe canalul său de Telegram.

După o suferință gravă și îndelungată, Vladimir Volfovici Jirinovski a murit. Un politician strălucitor, talentat, un om care a înțeles profund cum funcționează lumea și a prevăzut multe. A fost mereu în centrul evenimentelor, a scris Volodin pe canalul său Telegram.

Șeful Partidului Liberal Democrat avea 75 de ani.

Amintim că presa din Rusia a scria la data de 25 martie că Vladimir Jirinovski a decedat. În scurt timp, informațiile au fost infirmate.

Amintim că la începutul lunii februarie, liderul formaţiunii naţionaliste Partidul Liberal Democrat din Rusia (PLDR), Vladimir Jirinovski, a fost internat în spital, având COVID-19. Starea sa de sănătate era gravă. Potrivit canalului Telegram Mash, Vladimir Jirinovski avea dublă pneumonie cu afectare pulmonară de 50-75%.

La mijlocul lunii februarie, presa scria că medicii l-au diagnosticat pe Jirinovski cu procese inflamatorii grave la creier.

Sursa: realitatea.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata