Sărbătoare de Ziua Profesorului la Teatru Verde. Ion Ceban: Dragi dascăli, copiii noștri sunt la înălțime datorită vouă

0

Un eveniment special organizat la Teatrul Verde din Capitală și dedicat Zilei Profesorului a adunat peste opt mii de participanți, în special cadre didactice, elevi și părinți. La manifestare, peste 700 de pedagogi au fost premiați cu diplome pentru munca depusă.

Cu un mesaj în cadrul festivității de la Teatrul Verde din Parcul ”Valea Morilor” a venit și primarul Capitalei, Ion Ceban.

”Respect și recunoștință, Dragi PROFESORI! Mulțumim tuturor dascălilor care cresc „oameni mari”, inteligenţi şi curajoşi. Efortul cadrelor didactice se vede şi peste hotarele ţării, acolo unde copiii noştri sunt la înălţime. Sunt sigur de faptul că nu există copil talentat fără un profesor atent, răbdător şi insistent”, a declarat Ion Ceban.

Din partea municipalităţii, peste 700 de profesori din toate instituţiile de învăţământ din Capitală, au primit diplome. Totodată, au fost organizate şi două concursuri municipale.

În acest an, premiile acordate participanților la concursul „Pedagogul Anului” au fost de: 30 000 lei, 20 000 lei, 10 000 lei și 5 000 de lei, profesorilor, învățătorilor și educatorilor fiindu-le recunoscută contribuția esențială la dezvoltarea comunității noastre educaționale.

Totodată, au fost premiaţi şi învingătorii Concursului „Diriginte, drag părinte” cu 25 000 lei, 20 000 lei și 5 000 de lei, ca semn de mulțumire și recunoștință pentru munca și efortul acestora în dezvoltarea sistemului de învățământ municipal.

”La mulți ani cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului, dragi dascăli! Să aveți parte de sănătate, fericire și recunoaștere pentru tot ceea ce faceți!”, le-a mai urat edilul Capitalei cadrelor didactice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata