În acest weekend, pe 18 și 19 noiembrie, în sectoarele Capitalei vor fi organizate noi târguri cu produse autohtone, acolo unde locuitorii orașului vor putea găsi produse proaspete, în special fructe și legume de sezon.

”Târgurile sunt organizate cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor orașului acces la produse agricole de sezon. Primăria Municipiului Chișinău încurajează cetățenii să viziteze târgurile, menite să asigure consolidarea relațiilor dintre producătorii autohtoni și consumatori”, a scris pe pagina sa de Facebook primarul Capitalei, Ion Ceban.

În sectorul Botanica, târgul producătorilor autohtoni va fi organizat pe bd. Dacia 26, la intersecție cu bd. Traian. La Buiucani, târgul ”EcoLocal” va fi amenajat pe bd. Ștefan cel Mare 202, lângă edificiul „Kentford”. În sectorul Centru, locuitorii Capitalei sunt așteptați pe str. Ismail 94, intersecție cu str. D. Cantemir, zilnic, până în 30 noiembrie. La Râșcani, târg va fi organizat pe bd. Moscova 21, care va putea fi vizitat până pe 26 noiembrie.

De asemenea, pe teritoriul Pieței Avicole, de pe str. Cărbunari 9, va fi iarmarocul tematic „Butoiaș”, organizat de Î.M. „Piața Centrală”, cu produse agricole de sezon, inclusiv struguri și accesorii pentru vinificație.