Șase milioane de lei pentru reparație. Sediul Ministerului Sănătății va fi renovat

0

Ministerul Sănătății din Republica Moldova a demarat o licitație pentru lucrările de reparație la sediul său central, ce se estimează că vor costa în jur de 5,9 milioane de lei. Potrivit reprezentanților ministerului, sediul nu a beneficiat de reparații majore de aproximativ 21 de ani, iar starea sa actuală necesită intervenții urgente.

Printre problemele semnalate se numără deteriorarea generală a clădirii, prezența mucegaiului în anumite spații, condiții necorespunzătoare pentru angajați și pericole legate de infrastructura electrică și de apeduct. Planul de lucru include repararea instalațiilor electrice, instalarea sistemelor de semnalizare pentru incendii și evacuare, precum și modernizarea rețelei de încălzire și a sistemului de canalizare.

Perioada de clarificări pentru licitație este planificată între 12 februarie și 22 februarie, iar depunerea ofertelor va avea loc între 22 februarie și 4 martie. Ministerul Sănătății își propune să remedieze problemele existente și să îmbunătățească condițiile de lucru pentru personalul său în cel mai scurt timp posibil.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata